Com que cada núvia és única, cada programa de bellesa també és únic.
T’assessorem de quines son les teves necessitats, realitzant un diagnòstic previ i dissenyant una guia dels tractaments més adequats per a tu. A més a més, et bonificarem amb un val del 10% del preu final per a que gaudeixis dels nostres tractaments.

TRACTAMENTS

Facials

Higiene Facial: per prepara la teva pell i obtenir un millor resultat en qualsevol tractament que es realitzi a continuació.

Oxypeel: tècnica estètica per renovar i oxigenar la pell.

White: és una tractament ideal per als dies previs al casament pel seu efecte “flash” inmediat. Proporciona una acció accelerada a tots nivells, no tan sols reduïnt les taques, sinó també aportant lluminositat, transparència i joventut.

Corporals

Els dies previs al enllaç aconsellem fem una EXFOLIACIÓ CORPORAL perquè la pell aconsegueixi més lluminositat i sigui més fina. Aquest tractament el podem acompanyar d’un embolcall nutritiu o desintoxicant.

A més a més, podem afegir programes reductors o anticel·lulítics per millorar el seu aspecte o reduïr algún centímetre. Hem de tenir en compte que són tractaments que s’han de començar amb temps.

Depenent de l’època de l’any en que et casis, la teva pell pot lluïr més o menys bronzejada. Si vols aportar un toc de color a la teva pell, disposem d’UVA. T’aconsellarem segons el teu fototip quantes sessions serien necessàries i quan hauries de començar-les.

Manicura i Pedicura

Igual d’important que el maquillatge son les mans i els peus. Una bona manicura i pedicura faràn el resultat més espectacular. Nosaltres recomanem utilitzar la tècnica del SHELLAC.