HIGIENE FACIAL

Es recomana, abans de començar qualsevol tractament, permet potenciar la penetració de principis actius dels cosmetics. La pell queda hidratada, lliure d’impureses i amb un to uniforme.
– Higene Bàsica: Es realitza una oxigenació gracies al vapor ozó i l’extracció d’impureses, així deixem la pell neta i a punt per rebre la resta de tractaments.
– Puntes de diamant: Exfolia la pell amb diferents intensitats, treient les cel·lules mortes. S’estimula la pell amb una petita succió controlada que contribueix la producció de colagen, disminueix les taques superficials de la pell produides per l’exposició solar i aporta lluminositat al rostre.
– Higiene amb tractament: Realitzem una higiene personalitzada, amb productes especifics per a cada persona que ja inclouen tractament, el servei té una durada més llarga.

AROMS NATUR

SPA VINOTERÀPIA
Tractament preventiu dels primers síntomes d’envelliment: actúa contra la flacides i millora els problemes de circulació per a pells amb cuperosis. També està indicat per a les pells masculines. El tractament ideal per a preparar la pell per l’estiu.
SPA ROSA DE BULGARIA
Tractament antienvelliment per les primeres arrugues, per a pells en época de menopausa, regenerador per a pells smb cuperosis i per a pells problematiques debut a causes hormonals.
ARGÁN CACAO
Tractament antiarrugues i antioxidant, aporta una nutrició intensiva per a pells seques o per després de l’exposició solar, per pells que han patit cremades o fortes medicacions.
SPA THALASSO ENERGY LIFTING
Tractament ideal abans d’un évent perque aconsegueix una millor permanencia del maquillatge i elimina els signes fatiga. Tambè per a pells desvotatlitzades per estrés o cansanci i per millorar la flacidesa, arrugues, olleres…
SPA CONTORN D’ULLS I BOSSES
Te una acció antienvelliment de la zona orbicular combateix la sequetat, les arrugues i la flacidesa. Ajuda a eliminar les boses i olleres d’ulls cansats i la deshidratació i sensació de tirantesa en pells seques.

INSTITUT ESTHEDERM

EXPERT HYALURANIC
L’àcid hialuronic es una mol·lecula naturalment present a l’organisme. Amb l’aigua, el àcid hialuronic forma un gel molt voluminos capaç de redensificar els teixits carregant-l’hos d’aigua. Te així un paper de reserva d’aigua a la pell.
Aconsegueix una pell imediatament i intensament rehidratada, suau, lluminosa, confortable. S’alleuja i les arrugues es reomplen desde l’interior.
EXPERT PROPOLIS
El propolis es una barreja de substancies resinoses treballada per les abelles que extrauen dels rovells vegetals i de les escorces de certs arbres, especialment del castanyer d’indies. Te una acció purificant, antiseptica, descongestionant, calmant i cicatritzant per això està indicat en casos d’acne.
EXPERT VITAMINA E2
La vitamina E2 es una combinació unica de dues formes complementaries de vitamina E especialment estables i altament dosificades garantitzant una biodisponibilitat óptima. La presencia del complexe de vitamina E2 te una triple acció, disminueix els processos inflatoris de la pell, protegeix les membranes cel·lulars i redueix l’envelliment prematur.
Aconseguim una pell inmediatament calmada i millor protegida per lluitar contre les agresions responsables del envelliment prematur.
EXPERT ESPIRULINA
L’espirulina és una minuscula alga blava que existeix des de fa 3 mil milions d’anys. Per la seva composició l’espirulina constitueix una cura de revitalització que actua reforçant les funcions biologiques de les cel·lules i dels seus mecanismes de intercanvi, aporta tots els elements esencials del metabolisme cel·lular.
Garantitza una acció revitalitzadora intensa i rapida a totes les pells.
WHITE ABSOLU
Tractament que apora una claredat, uniformitat i lluminositat, el tamany i l’intensitat de les taques disminueix pregressivament i duraderament. Les pells mes sensibles es calmen i fa una acció de relantització continua del envelliment cutani. Es un tractament ideal abans d’un event ja que apporta molta lluminositat.
OXY-PEELING
És una nova tècnica estètica per recuperar la lluminositat, una superfície llisa, més ferma i una pell regular. Depenent si el realitzem amb vitamina A o vitamina C aconseguirem diferents objectius. Tractar a més a més arrugues o taques i falta de lluminositat.
ESTHELIFT
És un tractament a cabina amb “efecte lifting estètic” exclusiu, que actua a la vegada sobre els músculs, la microcirculació i els teixits cutanis.

MESOTERAPIA VIRTUAL
Sistema exclusiu que reuneix i integra diferents tècniques d’última generació per tractar la fermesa, les arrugues i la pigmentació de la pell.

OXIGENOTERÀPIA
Cura intensiva de rejoveniment que aconsegueix regenerar profundament tots els teixits gràcies a la constant aplicació, durant tot el tractament, d’oxigen.

REJOVENIMENT PER IPL
Mètode facial on s’aplica pulsos de llum intensa a la pell que permet tractar taques pigmentades, venetes o textures cutanies rugoses a la vegada, així millora globalment la qüalitat de la pell per l’estimulació del colagen. Actua a les capes més profundes i millora gradualment la tonalitat i textura de la pell, elimina taques, vermellos, porus dilatats, arrugues fines i dona lluminositat.

RADIOFREQÜÈNCIA

Aplicació d’ones electromagnètiques d’alta freqüència sobre la pell que provoca el calentament controlat per les diferents capes de la dermis afavorint el col·làgen, drenatge, circulació, teixit subcutàni i la migració de fibrolasts.