PROGRAMES SILUETA

Els programes silueta són tractaments personalitzats amb una combinació simultània d’aparatologia, alternada amb cosmètica específica i massatge, tot això acompanyat de consells dietètics i nutricosmètica.
CAVITACIÓ: provoca la destrucció de les cèl·lules adiposes transformant el greix en una substància líquida.
PRESOTERÀPIA: utilitza la pressió de l’aire ajudant a afavorir la circulació i disminuïr la retenció de líquids.
VACUMTERÀPIA: tractament no invasiu que a través d’aparells succionadors, drena el teixit adipós cap al linfàtic, facilitant la seva eliminació. Eficaç contra la cel·lulitis.
TERMOTERÀPIA: bandes termodifusores que actuen sobre l’adipositat. Emeten radiació infrarroja elevant la temperatura i augmentant el metabolisme per baixar de pes.

RADIOFREQÜÈNCIA: aplicació d’ones electromagnètiques d’alta freqüència sobre la pell que provoca el calentament controlat per les diferents capes de la dermis afavorint el col·làgen, drenatge, circulació, teixit subcutàni i la migració de fibrolasts.

THALASSO FERMESA CORPORAL
Tractament reafirmant corporal, reconstitueix el teixit conjuntiu (fibres de colagen i elastina). Revitalitzant dels teixits, recupera la energia i oxigenació a la primavera. Te un efecte flash.

FERMESA DE PITS
Tractament especial per millorar la flacidesa dels pits degut a l’envelliment o per el part. Tambè és un bon tractament per a la prevenció d’aquests sintomes i per millorar la qüallitat de la pell del coll i l’escot.

TRACTAMENTS SPA

SPA CACAOTERAPIA
Tractament antienvelliment, antioxidant, relaxant muscular, aporta una hidratació i nutrició intensa per a pells seques o molt seques. Tambè és un tractament molt nutritiu i reparador per despres de l’exposició solar. Es realitza amb cacao, oli d’argan i de sesam, amb un toc de canyella i tronja.

SPA VINOTERAPIA
Tractament antioxidant i reafirmant, descongestiona les cames cansades per el seu efecte antiedematos. Prevé els primers sintomes de l’envelliment.
Tambè esta indicat per a pells masculines.

MASSATGES

BASICS:
– Corporal sencer
– Parcial (esquena, cames, peus…)
– Drenatge linfàtic
ESPECIALS:
– LLUM DEL MEDITERRANI
Massatge corporal amb espelmes hidratants i pedres calentes d’efecte sedant.
– CAMES CANSADES
Tractament per la retenció de líquids, millora la circulació i ofereix una sensació de lleugeresa. Es pot realitzar juntament amb la pressoteràpia o amb l’aplicació de venes fredes.