DEPILACIÓ AMB CERA CALENTA

La cera calenta és una resina desfeta que agafa el pel i quan l’estires s’arrenca, al ser calenta obre els porus de la pell per el que s’arrenca el pel amb més facilitat i menys dolor que altres tècniques.
DEPILACIÓ ELÈTRICA

És adient per qualsebol persona perque no afecta el color de la pell o del pel ja que ataca al folicul pilos i no al pigment del pel com la depilació laser. Normalment es un mètode utilitzat en la depilació facial, en una altre zona es recomana la fotodepilació.
FOTODEPILACIÓ

Es basa en l’utilització de la llum, que en aplicar-ne sobre la pell es transforma en calor, es absorbida a traves de la melanina i així destrueix les cel·lules germinatives del folicul pilos de forma selectiva. Quan s’eliminen aquestes cel·lules el pel mor. El numero de sessions dependrà del tipus de pel, del fototip de pell, de la zona del cos, sexe, l’estat hormonal i l’edat de la persona. Es necessiten varies sessions degut a que el pel te diferents fases de creixement i no tots estan a la mateixa.
DECOLORACIÓ
PERMANENT DE PESTANYES

Es un tractament que arrissa les pestanyes i així aconseguim realçar la mirada. ës una tècnica senzilla basada en la correcció de la forma natural de la pestanya. La duració aproximada es de 3 mesos, encara que es recomana realitzar el tractament amb una freqüencia de 45 dies aproximadament.
TINT DE PESTANYES
UVA