INSTITUT ESTHEDERM
Selectiva, de gamma alta, Institut Esthederm és una marca d’alta tecnologia al servei dels consumidors més exigents en matèria de salut, bellesa i benestar.

PHYTOMER
És l’invent de la cosmètica marina: una nova forma de tractaments que ofereixen a la bellesa la increïble diversitat del món marí.
Una cosmètica única que es defineix amb 3 paraules: L’Oceà. La Ciència. La Bellesa.

GERMAINE DE CAPUCCINI
cosmètica professional amb 50 anys d’experiència en la cura experta de la pell. Professionalitat, Qualitat, Innovació i Integritat són els valors que constitueixen l’essència de l’empresa

SKEYNDOR
Una cosmètica rigorosament controlada i que és pionera en recerca i desenvolupament de noves fórmules. 
Productes d’alta qualitat per a la dona d’avui. I per a l’home. Per a la pell del futur.

CND (Creative Nail Design)
Líder mundial en innovació i desenvolupament de productes i tractaments de mans, peus i ungles.
L’empresa ha evolucionat cap a una venda molt sofisticada i veritablement disciplinada sense perdre la visió de la connexió amb el professional que és el que sempre ha marcat el cor de CND

AROMS NATUR
Firma d’ALTA COSMÈTICA NATURAL HOLÍSTICA amb aromateràpia, que es dedica al desenvolupament de cosmètics d’alta gamma 100% naturals i a la innovació de cosmètics fito-aromaterapèutics i protocols de cabina, wellness i balneoteràpia.
OMEOENERGÈTICA
Mètode estètic-curatiu de tractament del cos que estimula l’organisme per produir bellesa des de l’interior. 
Amb ajuda de les tecnologies innovadores, reactivem els recursos de l’organisme per restablir l’harmonia de tots els components del Benestar i de la Bellesa.