LÍNIA ARGAN
L’or líquid del Marroc.
Gel de duxa
PROPIETATS: Conté llet d’argan, mel, aranja, aloe vera i calèndula, tots ells ingredients procedents d’agricultura ecològica. Aquesta composició hidrata i nodreix la pell corporal en profunditat.
L’oli vegetal verge d’argan, unit a les propietats del suc d’àloe vera i la mel, proporciona a la pell corporal una acció regeneradora, nutritiva i altament hidratant. Vàlid per a tot tipus de pell.
US: ensabonar el cos sota la dutxa, fer un massatge suaument i aclarir amb abundant aigua.
FREQÜÈNCIA: pot utilitzar-se diàriament.
 
Xampú Argan
PROPIETATS: Conté llet d’argan, mel, aloe vera, calèndula, taronja, aranja i llimona. Hidrata i nodreix el cabell i alhora regula la secreció sebàcia. Prevé i tracta les puntes i cabells trencadissos. El argan, unit al suc d’àloe vera i la mel, proporciona al cabell una acció regeneradora, nutritiva i altament hidratant. A més, conté principis actius seborreguladores i equilibrants del cuir cabellut, com són els extractes de llimona, taronger dolç, aranja, nabius i sucre de canya.
És vàlid per a tot tipus de cabells.
US: aplicar sobre el cabell mullat,  fer un massatge suaument al cabell i al cuir cabellut i aclarir amb abundant aigua.
FREQÜÈNCIA: pot utilitzar-se diàriament.
 
LÍNIA ROSA DE MOSQUETA
 
Flor de Lotus & Pètals de Rosa

Gel de duxa Rosa Mosqueta de Xile 

PROPIETATS: Gel corporal altament hidratant i protector cutani. Hidrata i nodreix la pell en profunditat, prevé la sequedat i equilibra la pell. La Rosa Mosqueta d’acció regeneradora i antioxidant uneix les seves propietats a les de la Flor de Lotus, els Pètals de Rosa i l’Aloe Vera. Aquests fito-actius confereixen a aquest gel, propietats hidratants i protectores de la pell.
US: Ensabonar el cos sota la dutxa, fer un massatge suaument i aclarir amb abundant aigua. Evitar el contacte amb els ulls.
FREQÜÈNCIA: Es pot utilitzar diàriament.
 
 
Xampú Rosa Mosqueta de Xile
PROPIETATS: Xampú altament hidratant i seboregulador per a tot tipus de cabell. Hidrata i protegeix el cabell i alhora ajuda a regular la secreció sebàcia. Hidrata i nodreix el cabell en profunditat, prevé i tracta les puntes i el cabell fràgil alhora que equilibra el cuir cabellut. La Rosa Mosqueta d’acció regeneradora i antioxidant uneix les seves propietats a les de la Flor de Lotus, el Sàndal Roig, els Pètals de Rosa i el Cedre de l’Atles. Aquests fito-actius confereixen a aquest xampú, propietats seborreguladoras, protectores i que donen elasticitat al cabell i purifiquen el cuir cabellut. L’Aloe Vera proporciona al cabell hidratació i un film natural que el suavitza.
US: Aplicar sobre el cabell mullat, fer un massatge suaument al cabell i al cuir cabellut i aclarir amb abundant aigua. Evitar el contacte amb els ulls i les mucoses.
FREQÜÈNCIA: Una aplicació a la nit i una altra al matí.