Encara que en moltes ocasions la falta de temps o les poques ganes fan que la neteja diaria no es dugui a terme, crec que tots som conscients de que s’hauria de fer.

És bàsic i necessari netejar la pell al matí i també a la nit si volem mantenir-la jove, suau i amb lluminositat.

Durant aquest mes de Juny per la compra dels productes de neteja OSMOCLEAN, t’obsequiem amb un tractament d’INSTITUT ESTHEDERM adequat a la teva pell.

OSMOCLEAN: Sense colorant, sense perfum, sense parabens, disminueix el risc de reaccions.

Desmaquillador d’ulls d’alta tolerancia: té una fórmula bifàsica, s’ha de remenar bé abans d’aplicar, aplicar-l’ho amb uns discos de cotó sobre els ulls i els llabis i deixar actuar uns instants abans de desmaquillar.

Desmaquillador d’ulls esencial: conté vitamina B reforça les pestanyes i prevé la seva caiguda, s’aplica amb discos de cotó.

Aigua micelar osmopure: és un demaquillant 3 en 1 de cara, ulls i tónic, s’utilitza per a una neteja expres té una textura d’aigua i s’utilitza amb discos de cotó.

Crema desincrustant suau: és una crema suau i untuosa que absobeix , sota l’efecte del massatge, les impureses desde el fons dels porus. La pell es neteja profundament, els punts negres s’eliminen progressivament i la penetració dels productes aplicats a continuació s’optimitzen.
S’aplica mitjançant tocs sobre la pell neta i seca del rostre, coll i escot. Es fa un massatge començant per el escot en sentit ascendent fins que la crema s’espessi, insistint sobretot a la zona mitja del rostre. Després netejar amb bastanta aigua.

Gel netejador puresa: és un gel ultrasuau per a una neteja amb aigua sense tivantor. Conté una agents extragrassos que compensen la falta de confort de les aigues calcaries. S’aplica sobre el conjunt del rostre previament humit i es fa espuma amb l’ajuda de petits moviments circulars insistint en la zon mitja del rostre, retirar amb aigua abundant.

Espuma netejadora puresa: Té els mateixos beneficis que el gel netejador puresa pero té una textura de mousse, s’aplica de la mateixa manera.

Llet desmaquilladora hidratant: Una fórmula 2 en 1: una llet desmaquilladora i un tractament hidratant que reconforta la pell desde el desmaquillat. Conté glicerina que manté una taxa d’hidratació ideal, olis de copra, palma i atmella que suavitzen i fan flexible la pell.

Tonic fresc hidratant: Una fórmula molt suau per perfeccionar el desmaquillat i compensar els efectes dessecants de l’aigua calcaria. Conté glicerina, proteïnes de blat (hidratació de superficie), extracte de cogombre (refrescant) i alantoina (calmant).No conté alcohol.

Llet desmaquilladora desensibilitzant: Una fórmula 2 en 1: una llet desmaquilladora i un tractament desensibilitzant que neteja i calma la pell en un sol gest. Conté un complex desensibilitzant (extracte de cogombre, alantoina, àcid 18 B glicirretinic) calma i descongestiona la pell i oli d’atmella dolça que suavitza i dona flexibilitat a la pell, tot això fa que la pell es noti més confortable inmediata i duraderament i que les vermellos es difuminin.

Tonic desensibilitzant: Perfecciona el desmaquillat i compensa els efectes irritants del aigua calcaria. Conté un complex desensibilitzant (ramnosa, àcid 18 B glicirretinic) calma i descongestiona la pell. No conté alcohol.