Gràcies a la nova generació en ciències de la nutrició, farmacia y naturopatia, AETHERN ofereix la mes completa i exclusiva gama de nutricosmètica basada en excel·lents formules que actuen des de l’interior del cos. Sempre amb ingredients naturals de màxima eficàcia que protegeixen, cuiden i embelleixen la pell.
 
Dp+ depur
Formula equilibrada amb extractes de plantes que ajuden a purificar l’organisme.
  • Dp+ és un reforç ric en actius procedents de plantes i vitamina C, que afavoreixen el procés de desintoxicació de l’organisme.
  • Una dosis de Dp+ al dia proporciona un reforç en la fase activa d’una dieta de depuració, gràcies a la sinèrgia dels actius naturals procedents d’una combinació de plantes amb efectes diurètics, depuratius i hepatoprotectors.
Es recomana com a ajuda a dietes d’aprimament o quan existeixen hàbits d’alimentació poc equil·librats. També s’aconsella com a complement de qualsevol tractament estètic que la seva finalitat sigui eliminar l’excés de retenció de líquids o millorar l’aspecte de la pell.
 
Be+ beauty
 
Contribueix a la formació de col·làgen i al manteniment de la pell, el cabell i les ungles.
  • Be+ és un reforç ric en àcid hialurònic, betacarotè, vitamina E, luteïna, vitamina C, zinc i tè verd.
  • Ajuda a combatre els efectes negatius produïts per el pas dels anys, conseguint una pell jove, nutrida i hidratada.
  • Una dosis de Be+ al dia proporciona la nutrició, protecció, regeneració i hidratació que necessita la pell per compensar l’excés de radicals lliures procedents de l’exposició al sol, la contaminació ambiental i una mala alimentació.
Es recomana a partir dels 30 anys, en tractaments antiarrugues i tractaments per la prevenció de l’envelliment precoç de la pell.
També en cas de sequetat o falta d’hidratació de la pell i el rostre.
Cg+ collagen
 
5000mg de col·làgen pur, amb astaxatina, zinc i vitamines del grup B.
  • Cg+ es un reforç ric en col·làgen marí i vitamines del grup B, zinc i silici, elements indispensables per mantenir la pell tersa, ferma i hidratada.
  • Contribueix a la òptima regeneració de la pell, afavorint la prevenció d’arrugues i millorant l’elasticitat vital de la pell, conseguint així un aspecte més jove.
  • Una dosis de Cg+ al dia proporciona els ciments bàsics per a una pell ferma, regenerada, nutrida i elàstica.
Es recomana a partir dels 30 anys, per a pells flàcides, amb falta de fermesa i amb tendència a l’aparició d’arrugues.
Sh silhouette
 
Amb L-carnitina, crom i extractes de plantes.
  • Sh és una combinació rica en plantes, vitamines, minerals i aminoàcids especialment dissenyats per dones que segueixen una dieta d’aprimament i control de pes.
  • Una dosis de Sh al dia proporciona un reforç a la fase activa de la dieta d’aprimament, gràcies a la presència de cafeïna del tè verd i la L-carnitina, que ajuden a eliminar el greix activant el seu metabolisme i gràcies al crom, que ajuda a controlar els nivells de glucosa a la sang, disminuïnt la sensació de gana.
Es recomana com a ajuda de dietes d’aprimament i en tractaments d’estètica globals o específics per tractar les zones mes rebels.