És un dia molt especial,un dia en que totes les mirades estan posades en tu.
TU ETS LA PROTAGONISTA!!!!!!
 
_MG_7716-Editar
 
 
Per això hem realitzat programes adaptats a cada núvia, juntament amb tu decidirem quins son els millors serveis per estar espectacular el gran dia.
 
Quan et falta pel casament?
15 dies? Un mes, dos, tres……

Depenent el temps que falti per el casament decidim quins tractaments podem fer:
 
FACIAL
 
Per començar s’ha de fer una higiene facial o dues o tres també depèn del temps que falti per el casament, desprès unes 3 sessions de tractaments d’àcids per renovar la pell i que aquesta es vegi mes uniforme i finalment als dies previs un tractament de lluminositat.
 
CORPORAL
 
Si el que et preocupa és la cel·lulitis o vols perdre volum, hi ha uns packs de tractaments anticel·lulitics que adaptem a cada cas, combinant aparatologia amb la millor cosmètica.
També és interessant quan falti uns dos mesos començar a fer sessions d’uva per tenir un bon color.
Els dies previs s’acostuma a fer uns exfoliació corporal per deixar la pell del cos fina i uniforme.
 
MANICURA I PEDICURA
 
El millor per aquest dia és fer la manicura i la pedicura amb l’esmaltat de Shellac que és un esmaltat permanent i hi ha una amplia gama de colors (per si no vols dur la típica francesa). Així també l’esmaltat et durarà tot el viatge de nuvis i estaràs perfecte vagis on vagis de viatge.
 
MAQUILLATGE
 
El dia del teu casament et maquillem, però sempre és aconsellable fer una o varies probes abans, les que tu necessitis, juntes mirarem que es el que et pot anar més bé.

INFORMA’T DE TOTS EL AVANTATGES.